RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic n-a fost anunţat că ar avea ultimatum

/ 18 ianuarie 2011

Tehnicianul sârb al Energiei, Slobodan Nikolic, a declarat că a aflat doar din presă că ar avea ultimatum din partea preşedintelui Marius Vlaicu.

Imediat după înfrângerea Energiei la Otopeni, Marius Vlaicu s-a lansat într-un atac la adresa lui Slobodan Nikolic, preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean declarând că tehnicianului I se va da ultimatum să câştige meciul cu CSM Bucreşti, altfel acesta ar urma să fie demis. Ulterior, Vlaicu nu a mai susţinut această idee, antrenorul Energiei susţinând că nu a avut nicio discuţie cu preşedintele după meciul respectiv: “Domnul Vlaicu nu mi-a spus nimic. Nu ştiu că aş avea ultimatum. În schimb, m-au sunat jucătorii să mă întrebe, dar le-am spus că eu nu am discutat cu Vlaicu după meciul de la Otopeni”, a declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • doarbaschet spune:

    Asta este problema domnului Vlaicu.In loc sa discute cu antrenorul fata in fata,eventual si cu jucatorii,sa vada ce probleme sunt,el vorbeste cu presa.Echipa de baschet este un „instrument” de campanie electorala,iar prin tot ceea ce face incearca sa se disculpe si nu are curajul sa recunoasca ca este principalul vinovat pentru situatia existenta.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.