RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiţu, aproape de a deveni „pandur”

/ 18 ianuarie 2011

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a purtat ieri şi astăzi noi runde de negocieri cu cei din conducerea clubului Săgeata Năvodari cu privire la transferul atacantului Sorin Chiţu la echipa târgujiană.

Pârvulescu spune că negocierile avansează greu datorită faptului că oficialii constănţeni ţin la atacantul lor, acesta având şi o clauză destul de mare în contract: „E greu de negociat cu machedonii, sunt greu de convins, dar am simţit că ne vom înţelege până la urmă. Ei au început prin a ne prezenta oferta lor, în sensul în care în contractul pe care-l au cu jucătorul există o clauză de reziliere de 150.000 de euro, o sumă mult prea mare în opinia noastră. Am venit cu propunerea de a îi ceda la schimb pe Adrian Iordache sau Antohi sau chiar pe amândoi, iar în plus vom negocia şi o reducere a plăţilor pe care ei le mai au de făcut către Pandurii în contul transferului lui Vezan”, a declarat preşedintele executiv al gorjenilor după ultima discuţie cu oficialii echipei constănţene. Eugen Pârvulescu se declară optimist în privinţa realizării transferului, în favoarea sa fiind şi jucătorul, Sorin Chiţu dorind un tranfer în Liga I: „Având în vedere şi faptul că jucătorul şi-a dat acordul de a veni la Pandurii, cei de la Săgeata Năvodari cred că au înţeles că este mai bine pentru toată lumea ca acest transfer să se realizeze. Au cerut un răgaz de 2-3 zile în care să se înţeleagă între ei toţi acţionarii, dar am speranţa că în cele din urmă Chiţu va ajunge în această iarnă la Pandurii”, a mai declarat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.