RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a început pregătirea pentru retur

/ 17 ianuarie 2011

Jiul Rovinari s-a reunit astăzi la Târgu Jiu, la primul apel răspunzând 26 de jucători.

Antrenorul-jucător Cătălin Trofin a avut la acest prim antrenament trei jucători noi, pe portarul Brehui, care a jucat la Minerul Motru, atacantul Lăcătuşu şi mijlocaşul Boubătrân, ambii foşti jucători la FC Drobeta Turnu Severin. Tehnicianul rovinărean a declarat că sunt şi câţiva jucători care nu vor mai face parte din lotul Jiului în retur: „Apostol a plecat în Anglia, la părinţi, Gioagă, din câte am înţeles, a plecat în Germania, iar despre Ţurai pot să spun că a plecat, dar cu destinaţie necunoscută. Am renunţat de asemenea la Drăgotoiu, Daia şi Berescu. Ei au făcut cu noi acest prim antrenament, dar i-am anunţat la final că nu ne mai bazăm pe ei în retur. E neplăcut, dar asta e situaţia”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Jiul Rovinari testează piaţa transferurilor în continuare, antrenorii având pe listă alţi patru jucători pe care speră să-i legitimeze. În atenţia lui Trofin şi Răscol sunt Şeroni şi Rogojinaru de la ACS Recaş, severineanul Stanciu şi Marinescu, de la Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Înaintea plecării în cantonamentul de la Băile Govora, programat între 31 ianuarie şi 9 februarie, Jiul Rovinari are programate trei meciuri de pregătire. Pe 22 ianuarie Jiul va juca contra celor de la Regia de Apă Craiova, din liga a IV-a doljană, pe 25 ianuarie va întâlni pe Minerul Mătăsari, iar pe 27 ianuarie vor juca în compania celor de la Minerul Motru, primele două jocuri urmând a se disputa pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, în vreme ce ultimul se va disputa la Motru. În cantonamentul de la Băile Govora, Trofin îşi doreşete să mai dispute câteva jocuri de verificare: „Am mai putea juca 2-3 meciuri la Govora, dar rămâne să stabilim atunci care vor fi meciurile. În aceeaşi perioadă ar fi în zonă Dacia Mioveni, Voinţa Domneşti şi o altă echipă din capitală”, a mai declarat antrenorul Jiului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.