RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu spune că nu a luat ţepe cu jucătorii

/ 17 ianuarie 2011

Pe parcursul celor cinci ani şi jumătate petrecuţi în Liga I, prin curtea Pandurilor au trecut mulţi jucători, majoritatea neconfirmând.

Chiar dacă mulţi dintre jucătorii aduşi la Pandurii au fost departe de a confirma pe gazon blazonul numelui, preşedintele Marin Condescu spune că din punct de vedere financiar doar un jucător a pus balanţa pe minus: “Ţepe n-am prea luat. Poate doar în cazul lui Ilie Iordache putem spune că nu ne-a ieşit din punct de vedere financiar. Luţu nu a fost o ţeapă, pentru că nu l-am cumpărat. Nici Arrieta n-a fost o ţeapă, n-a venit cu contract, a dat gol cu Iaşi când ţi-a crăpat buza, a marcat şi cu Dinamo…”, a declarat Condescu. Acesta mai spune că, din contră, cu unii jucători a făcut afaceri foarte bune: “Pe Vranjkovic am dat 25 de mii de dolari şi l-am vândut cu 500 de mii plus Păcurar, Dedu şi Vătavu. Din păcate au confirmat doar câţiva. Nu au fost ţepe, poate în altă parte o să joace bine”, a completat preşedintele gorjenilor.

Condescu mai spune şi că plecarea în vară la Steaua a lui Stanca, Păcurar şi Martinovic nu a fost un eşec pentru echipa gorjeană susţinând în continuare ideea parteneriatului: “În condiţiile de atunci, pentru noi a fost important să scăpăm de contractele mari avute de acei jucători pentru că, în liga a II-a, nu ne permiteam să plătim astfel de salarii. Nu a plătit Gigi Becali pentru jucători. Ba mai mult, eu m-am dus la Becali să-l rog să-i ia”, a mai dezvăluit Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.