RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu îi lasă să plece liberi pe Stromajer şi Ilie Iordache

/ 17 ianuarie 2011

Preşedintele Marin Condescu este gata să renunţe fără pretenţii la doi dintre jucătorii din lotul Pandurilor, asta chiar dacă cei doi au fost titulari la echipa gorjeană în prima parte a campionatului.

Absent de la reunirea lotului dar şi din cantonamentul de la Poiana Braşov, slovenul Jaka Stromajer este unul dintre cei doi jucători, al doilea fiind Ilie Iordache, jucător de care antrenorul Petre Grigoraş a declarat că nu se va mai baza: „Pe Stromajer îl lăsăm să plece. Şi-a făcut datoria faţă de club, ce să-i mai zicem? E liber. Să vină să-şi facă hârtiile de încetare a contractului, iar dacă nu vine îi trimitem noi actele. Şi Ilie Iordache e liber să plece. Nu a confirmat, iar în contract am fost destul de clari şi ne putem despărţi de el. Ilie mai are contract până la vară, de ce să-i mai plătim 25 de mii de euro? Avem de ales, să-l plătim până la vară sau îl lăsăm? Dacă nu te ajută ce facem, îl plătim degeaba? E liber şi el, îl aşteptăm să-şi facă hârtiile”, a declarat Marin Condescu.

Absent de la antrenamentele echipei a doua, Ilie Iordache spune că va reveni la Târgu Jiu marţi pentru a-şi face actele: “Nu am echipă, dar nu pot să stau la echipa a doua. Încerc să-mi caut alt angajament. E greu când te dă afară să găseşti echipă. Cine te cumpără de la echipa a doua? Mi-au promis că pot pleca liber de contract, să nu se mai ajungă la situaţia din trecut. Sper să-mi dea şi banii la zi. Nu cred că o să fie probleme. De altfel banii sunt la zi, doar luna decembrie e neplătită. Mai aveam 6 luni de contract cu Pandurii”, a precizat Ilie Iordache pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.