RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu s-a înţeles cu Sibiul în privinţa lui Lazar

/ 14 ianuarie 2011

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a declarat că a găsit înţelegere din partea celor de la Voinţa Sibiu şi tânărul portar David Lazar se va întoarce la echipa gorjeană încă din această iarnă.

„M-am înţeles cu preşedintele celor de la Voinţa Sibiu pentru revenirea lui Lazar, am bătut palma şi acum sunt în drum spre Sibiu pentru a parafa înţelegerea noastră”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta nu a precizat însă şi care sunt condiţiile în care David Lazar va fi lăsat la Pandurii, însă este posibil ca, la schimb, la Voinţa Sibiu să ajungă Daniel Mutu, al doilea portar din lotul gorjean, asta după ce preşedintele executiv al Pandurilor a declarat cu câteva zile în urmă că Grigoraş ar putea avea la dispoziţie din retur un trio de portari format din Mingote, Lazar şi Horvat, acesta din urmă fiind în probe în aceste zile cu lotul la Poiana Braşov.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.