RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Revelion pentru baschetbaliştii sârbi ai Energiei

/ 13 ianuarie 2011

Energia mai are puţine zile până la debutul returului Diviziei A de baschet masculin, meciul cu CS Otopeni bate la uşă, dar unii dintre componenţii echipei gorjene vor petrece în această seară.

Motivul petrecerii la care vor lua parte cei doi Nikolic, tatăl şi fiul, Oluic şi Kalanj îl reprezintă trecerea în noul an în baza vechiului calendar, sârbii ţinând cont de calendarul iulian atunci când vine vorba de principalele sărbători. „Vom avea o cină festivă la restaurantul Antique pentru a celebra venirea noului an pentru sârbi chiar dacă avem un meci important duminică. Este anul nou şi este normal să avem şi noi o mică sărbătoare”, a declarat Slobodan Nikolic despre petrecerea din această seară, una la care nu este loc de excese dat fiind faptul că nu mai departe de duminică Energia va juca primul meci oficial din 2011 în deplasare, cu CS Otopeni.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Fan Energia spune:

    Antique este restaurantul gelatului aterizat fortat la Energia.Bravo Vlaicule,eventuala ta demisie ar fi egala cu ZERO dupa ce echipa de baschet are „rezultatele” pe care le are.Sa-ti fie rusine.TRADATOR din PARTIDUL TRADATORILOR,aata .********

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.