RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic crede în calificarea în play-off şi fără Căpuşan

/ 13 ianuarie 2011

Faptul că Energia l-a pierdut pe cel mai bun jucător român al său şi nu a reuşit să aducă în această iarnă niciun jucător nou în lotul echipei nu-l sperie pe antrenorul Slobodan Nikolic.

Tehnicianul plav al Energiei spune că a avut temeri după plecarea lui Căpuşan, dar şi-a dat seama că echipa rămâne puternică şi fără acesta şi a precizat că oricum intenţiona să îl folosească pe Căpuşan mai puţin: “După ce Căpuşan a plecat am fost puţin speriat, dar după amicalul câştigat la Craiova am început să fiu din nou optimist. Voi face modificări în echipă în sensul în care minutele pe care Căpuşan le petrecea în teren. Am spus că voi face asta chiar după meciul de la Timişoara, atunci când am declarat că vor fi jucători care după ce au jucat câte 30 de minute pe meci vor juca mai puţin”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta spune că meciul care i-a dat încredere a fost amicalul susţinut în această săptămână la Craiova: „La meciul de la Craiova am fost mulţumit de faptul că românii care au intrat au jucat mai multe minute şi au jucat destul de bine. Fiecare şi-a făcut treaba atunci când a intrat. Sunt câţiva jucători de bază, dar ceilalţi, atunci când intră, trebuie să ajute echipa cât pot de mult. La Craiova, într-o sală în care este mai greu de jucat, Mocanu a jucat 20 de minute şi a avut 13, Lupusavei a jucat 10 minute şi a avut 9 puncte, ceea ce este bine pentru echipă”, a mai declarat antrenorul Energiei.

Nikolic nu vede periclitat obiectivul iniţial, acela de a duce echipa în play-off, însă consideră că este foarte important startul returului: „Obiectivul rămâne acelaşi. Încercăm o clasare în primele opt mai ales că programul primelor patru etape ne avantajează. Sunt mulţumit de faptul că şi Porter şi Louis Darby au revenit foarte bine pregătiţi fizic. La Belgrad am făcut antrenamente cu Stefan şi cu Kalanj în perioada de pauză. Doar Oluic, care stătea mai departe de Belgrad nu a putut să vină să se antreneze cu noi în această pauză competiţională, una căreia nu prea i-am înţeles rostul, în opinia mea fiind prea lungă”, a încheiat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.