RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De ce nu l-a luat Energia pe Robert Giles

/ 13 ianuarie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic a explicat de ce Energia nu l-a înregimentat pe americanul Robert Giles.

Tehnicianul Energiei a declarat că agenţii jucătorului nu îl puteau aduce pe Giles la Târgu Jiu mai devreme de 11 ianuarie, mult prea târziu pentru a fi pus la punct pentru a juca în meciul cu CS Otopeni din prima rundă a returului: “L-aş fi dorit pe Robert Giles aici până pe 3 ianuarie. Agenţii doreau să-l aducă pe 11, dar în aceste condiţii era practic imposibil ca el să joace cu CS Otopeni şi atunci s-a renunţat la ideea de a-l aduce pe Giles la Energia. Dacă ar fi venit pe 11, Giles ar fi avut nevoie de minim 3-4 zile de acomodare la fusul orar, doi dintre jucătorii noştri de acum trebuiau să plece, iar noi nu am fi putut avea cu cine să jucăm la meciul cu CS Otopeni, unul foarte important pentru noi”, a declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Mda spune:

    aceia 2 care trebuiau sa plece fiind sarbii de duzina pe care i-ai adus….oricum o dai nenea antrenor, nu e in regula treaba….totusi conducerea e de vina ca te lasa sa-i tii la echipa…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.