RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, nu ştie nimic de Lankaran

/ 12 ianuarie 2011

Abia revenit din vacanţă, Cardoso s-a alăturat lotului Pandurilor care a plecat în cantonamentul de la Poiana Braşov, brazilianul declarând că este jucător al Pandurilor aşa că prezenţa sa în cantonament este una normală.

“Nu mi-a spus nimeni că plec. Eu sunt la Pandurii. Nu mă gândesc să plec, mă bucur că antrenorul Rednic m-a vrut acolo. Grigoraş mi-a dat încredere, am vorbit cu el, mă vrea aici. Nu sunt cu capul decât la Pandurii. Nu mă gândesc la transfer sau la altă echipă”, a declarat Cardoso la revenirea sa la Târgu Jiu. Grigoraş a confirmat faptul că jucătorul brazilian face parte din planurile sale pentru retur atâta vreme cât nu se va face o ofertă bună pentru el, dar şi pentru club, dar mai ales cât timp jucătorul se va pregăti aşa cum a făcut-o în ultima parte a turului campionatului: “Am discutat cu Cardoso şi pentru el era o surpriză că era deja transferat la Lankaran. Nu are de gând să plece acolo, el este sub contract cu noi, se pregăteşte cu noi. Dacă va primi o ofertă avantajoasă şi el va fi mulţumit va fi posibil să plece dar nu este o grabă. Va veni în cantonament cu noi la Braşov şi vom vedea ce se va întâmpla cu el. Dacă se va pregăti bine cum a făcut-o în ultima lună din tur, nu ca înainte are şanse să evolueze. Sper să i-a venit mintea la cap şi dintr-un copil răsfăţat a devenit un jucător profesionist iar în ultima evoluţie de la Urziceni a dat dovadă de caracter”, a declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.