RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii pleacă mâine la Poiana Braşov

/ 11 ianuarie 2011

De mâine Pandurii vor intra în cantonament la Poiana Braşov, elevii lui Petre Grigoraş urmând a face astfel la munte acumulările fizice necesare pentru a ataca obiectivele echipei din retur.

Grigoraş spune că va avea în această perioadă câte două antrenamente pe zi, însă antrenamentele vor fi intense, iar maseorii vor avea mult de lucru între antrenamente: “E o perioadă de pregătire cu predeponderenţă fizică şi o perioadă foarte dificilă pentru ei dar, sunt convins de asta, foarte utilă pentru viitor”, a declarat tehnicianul gorjenilor. Acesta a mai adăugat că greul va începe cu adevărat abia în partea a doua a pregătirilor, cea din Antalya: “Cine trece de cantonamentul montan poate să spună că a trecut de primul cantonament şi ăla e cel mai uşor. Cel mai greu e atunci când începe lucrul cu mingea, încep jocurile de verificare şi când testăm jocul. Jocul este cel mai important pentru mine şi atunci îşi vor da testul final. Când va începe campionatul să ştiu pe cine mă pot baza din toate punctele de vedere, şi fizic şi mental”, a precizat Grigoraş.

Atât antrenorul cât şi preparatorul fizic al Pandurilor, Gheorghe Avram, au declarat că jucătorii s-au prezentat la reunire fără probleme de greutate: “Sunt destul de mulţumit cum s-au prezentat după vacanţă, purcelul nu a fost prea gras la majoritatea dintre ei au mâncat mai slăbuţ, dar mai multe concluzii putem să tragem după perioada de pregătire vis-a-vis de starea jucătorilor. Nu sunt adeptul amenzilor. Nu cred că e soluţie pentru a convinge un jucător de eficienţa unei constanţe în greutate. Găsesc alte metode mai dureroase. Dacă are 2-3 kilograme în plus şi poate să facă pregătirea bine e problema lui nu e a mea”, a precizat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.