RSS post comments feeds rss email feeds twitter

2 în 1 pentru baschetbaliştii Energiei

/ 10 ianuarie 2011

Echipa de baschet a Energiei va profita de vizita la Craiova pentru testele medicale pentru a susţine şi un meci amical în compania echipei locale, SCM U Craiova.

Antrenorul gorjenilor, Slobodan Nikolic, spune că meciul are o importanţă mult mai mică date fiind condiţiile în care se va disputa: „Mâine vom avea o zi foarte grea. Vom pleca dimineaţa la 07:30 la Craiova pentru vizita medicală, aceasta va dura câteva ore, vom lua masa şi apoi vom juca şi un meci amical cu echipa craioveană. Trebuie să facem vizita şi este bun şi acest meci amical, dar pentru noi cel mai important este meciul pe care-l jucăm duminică. Mâine ne dorim o victorie, dar important este pentru noi ca duminică să fim victorioşi”, a declarat pentru www.sportingorj.ro antrenorul Energiei.

Meciul amical dintre Energia şi SCM U Craiova va avea loc mâine, la ora 18:00, primul meci oficial al gorjenilor din 2011 fiind programat a se disputa duminică, împotriva celor de la CS Otopeni.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.