RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar a venit la reunirea Pandurilor

/ 9 ianuarie 2011

La Târgu Jiu, la reunirea Pandurilor pentru retur, a mai sosit şi portarul David Lazar, jucător al echipei gorjene, dar aflat sub contract cu Voinţa Sibiu.

Situaţia tânărului portar încă nu este clară, după cedarea lui Marius Popa la Universitatea Cluj, Pandurii având nevoie de Lazar, dar pentru a-l avea în lot în retur trebuie să îi convingă pe cei de la Sibiu să îl cedeze înapoi înainte de încheierea perioadei de împrumut. „Sper să găsim înţelegere la Voinţa Sibiu. Băiatul doreşte foarte mult să revină la Pandurii Târgu Jiu. Am avut două, trei runde de discuţii, dar ei nu au acceptat încă să ni-l cedeze. Au şi ei un obiectiv, doresc să promoveze, dar sper să ne înţeleagă şi pe noi. A plecat Marius Popa şi avem nevoie de serviciile lui Lazar. Antrenorul Petre Grigoraş spunea că pleacă în pregătiri cu şanse egale cu ceilalţi doi portari şi cine va fi mai bun va apăra poarta Pandurilor”, a declarat Eugen Pârvulescu despre încercările gorjenilor de a-l readuce la Târgu Jiu pe Lazar încă din această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.