RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş, 100% al Pandurilor

/ 9 ianuarie 2011

Deşi s-a vorbit de o eventuală plecare a lui Chiricheş la Dinamo, conducerea Pandurilor neagă orice zvon legat de fundaşul adus în vară de la Internaţional Curtea de Argeş.

Dinamo invoca un protocol încheiat între Pandurii şi Dinamo în toamnă prin care gorjenii cedau o parte din drepturile asupra jucătorului, însă Daniel Băloi spune că acel act nu mai este în vigoare încă din luna noiembrie a anului trecut: „Actul dintre Dinamo şi Pandurii a fost rupt la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, aşa că jucătorul este 100% al Pandurilor. Este problema lui Andone dacă nu i s-a transmis din birouri această informaţie”, a declarat secretarul general al Pandurilor legat de situaţia actuală a lui Vlad Chiricheş.

Întrebat la sosirea la Târgu Jiu care ar putea fi următoarea sa destinaţie, fundaşul care şi-a încheiat junioratul la Benfica s-a mărginit la a declara că deocamdată nimic nu s-a schimbat în statutul său de jucător: „Sunt la Pandurii. Încă sunt pandur”, a declarat Chiricheş înaintea primului antrenament cu Pandurii în 2011.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.