RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chibulcutean nu ştie unde va juca în retur

/ 9 ianuarie 2011

Fostul căpitan al Pandurilor, Alin Chibulcutean, trece printr-un moment greu al carierei sale după ce Ionuţ Badea l-a trecut pe linie moartă vara trecută, iar Petre Grigoraş a anunţat acum că renunţă la serviciile sale.

Chibulcutean este unul dintre numele grele la care Grigoraş a renunţat în acest an, alături de Orac, Ilie Iordache sau Adrian Iordache. Fundaşul central venit la Pandurii în 2006 de la Gloria Bistriţa spune că nu ştie care va fi echipa la care va juca în partea a doua a campionatului după ce Grigoraş a renunţat la el: “Nu ştiu ce să spun acum. Aştept să am şi eu o discuţie cu preşedintele Marin Condescu. Nu am vorbit nimic cu cei de la Gloria Bistriţa în această iarnă”, a declarat Chibulcutean pentru www.sportingorj.ro.

Preşedintele executiv al gorjenilor a declarat că Pandurii încearcă în aceste zile rezolvarea situaţiei jucătorului printr-un transfer chiar la echipa de la care a sosit la Târgu Jiu acum patru ani şi jumătate: “Sperăm ca în aceste zile să rezolvăm transferul lui Chibulcutean la Gloria Bistriţa. Mai sunt mici discuţii, dar cred că vom ajunge la un acord cu Gloria Bistriţa pentru transferul său acolo. Orice transfer pe care îl facem este pe bani”, a spus Eugen Pârvulescu despre situaţia fundaşului pandur.

Chibulcutean mai are contract cu Pandurii până în această vară şi ar putea rămâne la Târgu Jiu în condiţiile în care nu va reuşi să obţină un contract avantajos, urmând ca la finele actualei stagiuni să devină jucător liber de contract. Jucătorul Pandurilor a avut în vara trecută o ofertă de la FCM Târgu Mureş, dar a fost convins să rămână la Târgu Jiu de preşedintele Marin Condescu, Chibulcutean acceptând astfel să joace pentru echipa gorjeană chiar şi în Liga a II-a, acolo unde se aflau în momentul primei oferte făcute de actuala echipă a lui Neluţu Sabău.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.