RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Căpuşan a semnat cu BC Mureş Târgu Mureş

/ 7 ianuarie 2011

După ce a reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu Energia Rovinari, Andrei Căpuşan a ales să joace în returul acestei ediţii de campionat pentru BC Mureş Târgu Mureş.

Internaţionalul român a mai avut o tentativă în vară de a părăsi echipa gorjeană motivându-şi acţiunea prin faptul că nu era sigur că la Energia se doreşte performanţa. Căpuşan a declarat că vrea să joace la o echipă care îşi propune mai mult decât prinderea unui loc în play-off, iar alegerea sa din această iarnă vine să îi confirme cele afitmate, mureşenii fiind la finele primei părţi a campionatului pe locul patru, la doar un punct de prima poziţie a clasamentului.

În ceea ce priveşte Energia, echipa gorjeană nu va mai face nicio mişcare pe piaţa transferurilor, asta deoarece un tranfer făcut după încheierea perioadei oficiale ar aduce cheltuieli suplimentare, clubul nepermiţându-şi în acest moment astfel de cheltuieli. „Vom juca cu jucătorii pe care îi avem până la sfârşitul campionatului după care vom reconstrui echipa în funcţie şi de salariile pe care le vom putea oferi. Din vară vrem să îl aducem şi pe Robert Giles, care este un jucător foarte bun şi nu e deloc scump”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Marius Vlaicu.

Americanii Porter Troupe şi Louis Darby sunt aşteptaţi să revină la Târgu Jiu pe 8 ianuarie, cu o săptămână înaintea debutului returului Diviziei A de baschet masculin, Energia urmând a juca duminică, 16 ianuarie, în deplasare cu CS Otopeni.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • jazz spune:

    Stie cineva cu ce se ocupa un oarecare Ducu pe la echipa de baschet si care e rolul lui acolo?

  • Camy spune:

    De termenul de „lingau” ai auzit PPK?:)).Cine e Ducu?.Arabul ala de sta in spatele bancii noastre la fiecare meci si ii gadila sub barbitza pe Stroescu si Mocanu.Hai ca un vis i s-a indeplinit prin plecarea lui Andrei.Sa isi vada prietenul titular.O sa vedem acum jucatorii romani.Tot respectul pentru Lupusavei,Alionescu si partial Gliga care sunt caractere adevarate si nu „profitori”!!!.Oare de ce Stroescu de fiecare data cand intra in teren se aud murmure?Mai il tineti minte pe Daniel Ilie care nu era nici pe departe un jucator stralucit.Sau pe Amarghioalei,care facea apararea la fel de bine ca domnul de la galerie.Nu erau ei mari jucatori dar s-au facut iubiti de public prin felul lor de a fi(Ex:primirea de a avut-o Amarghioalei cand a jucat aici cu Iasiul).Domnule Radu Titu Stroescu:credeti ca dvs. ati avea partea de aceasi primire daca ati veni in calitate de adversar al Energiei?.Cel mai probabil „NU”.Poate o sa te ovationeze in picioare doar Raj Kapoor al dvs.O mare FANA a echipei de baschet.

  • jazz spune:

    Multumesc pt.raspuns.Ha ha!!! Meserie importanta in Romania,de asta se alege praful de tot,inclusiv de ceva ce era frumos si util in orasul nostru ,echipa de baschet…Dar ce sa facem,baschetul e sportul oamenilor inteligenti si ei poate prefera fotbalul pe stadion pentru care se gasesc bani!!! Pacat de copiii care veneau cu drag la baschet…

  • doarbaschet spune:

    Camy,cred ca nu ai dreptate in ce-l priveste pe Mocanu,care nu cred ca ar fi multumit ca titular intr-o echipa care ia bataie de la toti-sper sa nu se intample asa-,mai ales ca el juca destul de mult in fiecare meci.Nu cred ca ar avea vreo legatura cu plecarea lui Capusan.In schimb cred ca ai dreptate referitor la cei doi ex-jucatori ai Energiei,si chiar consider ca ar fi utili acum echipei.Asa este,felul lor de a fi,mai ales Ilie care e un baiat extraordinar,i-a „impins” in inimile suporterilor chiar daca multi „specialisti” locali i-au catalogat in fel si chip.

    • Camy spune:

      doarbaschet ramane de vazut.Imi doresc din suflet la Mocanu sa joace cum a jucat in ultimele sezoane pentru Dinamo,doar nu sunt nebuna sa imi doresc raul echipei.Departe de mine gandul.Dar un lucru e clar:e un haos total la sectia de baschet.Si pornind de la doi asa-zisi oameni.Unul care este jucator de baschet(vorba vine) si unul care il divinizeaza pe Allah.Asta sunt 100% sigura.Cred ca ti-ai dat seama despre cine vorbesc.Numai bine!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.