RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lot restrâns pentru Andrieş la Energia

/ 5 ianuarie 2011

Odată cu plecarea lui Vasile Stângă şi cu adâncirea problemelor financiare de la Energia, de la echipa gorjeană au plecat şi o serie de jucători, acum Liviu Andrieş fiind obligat să se descurce cu un lot destul de restrâns din punct de vedere numeric.

„Din cauza problemelor financiare pe care le avem nu vor fi readuşi nici cei doi jucători pe care îi avem împrumutaţi la Baia Mare. Şandru este accidentat şi nu ne vom putea baza pe serviciile sale o perioadă destul de lungă. Florea este la naţională şi va reveni destul de târziu, Bogdan Criciotoiu urmând a reveni ceva mai devreme, pe 19 sau 20 ianuarie. Probleme mari avem pe postul de pivot, acolo unde încercăm să-l aducem pe Mădălin Mărginean”, a declarat Liviu Andrieş.

Alexandru Mădălin Mărginean este un gorjean produs al CSS Târgu Jiu şi al Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă de la Sighişoara, are 20 de ani şi a mai evoluat la Dinamo Bucureşti şi HC Odorhei, ultima dată fiind în discuţii cu cei de la Bucovina Suceava. Mărginean ar urma să fie astfel rezerva lui Paul Giotoiu la Energia, echipă de la care în această iarnă au plecat Novanc şi Savenco. Mărginean este şi component al lotului naţional de tineret.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.