RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îl vor pe Lazar, la fel şi Voinţa Sibiu

/ 29 decembrie 2010

Alături de Mingote şi Mutu, Pandurii au nevoie de un al treilea portar în lot pentru partea a doua a campionatului, iar acesta ar putea fi David Lazar, dacă cei de la Voinţa Sibiu îi vor da drumul înainte de încheierea perioadei împrumutului.

„Ne dorim foarte mult să-l aducem pe Lazar de la Voinţa Sibiu. Este jucătorul nostru, împrumutat până în vară la Sibiu, dar l-am vrea încă de acum la noi, după plecarea lui Popa. Este greu, cei de la Sibiu ţin foarte mult la el şi vor să îl aibă până la vară, dar sper că vom găsi o cale de înţelegere pentru ca el să vină la Pandurii încă din această iarnă”, a declarat Eugen Pârvulescu despre intenţia de a-l readuce la Târgu Jiu pe tânărul portar aflat şi în atenţia lui Emil Săndoi la naţionala de tineret.

David Lazar a primit doar patru goluri în cele 14 meciuri disputate în turul campionatului în poarta Voinţei Sibiu, în Liga a II-a, reuşind să rămână neînvins timp de 519 minute.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.