RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şandru a făcut ruptură de ligamente

/ 20 decembrie 2010

Tânărul handbalist al Energiei, Ciprian Şandru, pare să fi suferit o accidentare destul de gravă, care îi va pune sub semnul întrebării revenirea pe teren în prima jumătate a anului 2011.

„Am auzit şi eu că ar avea o ruptură de ligamente, dar nu pot să spun prea multe pentru că nu am reuşit să vorbesc cu el. L-am sunat dar nu mi-a răspuns, aşa că nu pot spune prea multe despre această accidentare. Din câte am înţeles, el ar mai fi avut probleme cât a fost aici”, a declarat Liviu Andrieş pentru www.sportingorj.ro despre accidentarea lui Ciprian Şandru.

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, a stabilit programul echipei pentru perioada de pregătire de iarnă, acesta urmând a fi aprobat de preşedinţii Gore Popescu şi Ion Surdu. Reunirea lotului este programată pentru 3 ianuarie, între 4 şi 12 ianuarie  echipa urmând a face o pregătire centralizată la Târgu Jiu, după care se va intra în sală pentru antrenamente specifice până pe 21 ianuarie. Energia îşi propune ca în pauza competiţională să participe la trei turnee, unul dintre ele jucându-se la Târgu Jiu, pe 5-6 februarie, celelalte două la Baia Mare, pe 22-23 ianuarie, şi Odorhei, pe 28-29 ianuarie. Băieţii lui Liviu Andrieş vor face vizita medicală pe 25 ianuarie, la Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.