RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Timişoara se pliază pe stilul nostru de joc”

/ 17 decembrie 2010

Tehnicianul Energiei, sârbul Slobodan Nikolic, spune că echipa gorjeană are şanse reale de a câştiga partida din ultima etapă a turului, cea în care va întâlni în deplasare pe BC Timişoara.

Nikolic se bazează în afirmaţia sa pe forma bună arătată de jucătorii săi la antrenamente, dar şi pe formaţia bănăţeană, despre care spune că se pliază pe jocul Energiei: „Avem şanse să câştigăm la Timişoara. Au o echipă care se pliază foarte bine pe stilul nostru de joc. Toată lumea e sănătoasă şi e foarte important acest lucru. Suntem optimişti înaintea acestui meci. Am avut antrenamente bune, cinci la cinci, antrenamente care mă fac să privesc cu speranţă spre meciul de la Timişoara”, a declarat tehnicianul Energiei. Acesta mai mizează şi pe faptul că presiunea pare a fi mai mare în tabăra timişoreană: „Este la fel de important pentru noi cât şi pentru cei de la Timişoara. Poate chiar mai important pentru ei pentru că au doar cinci victorii în această stagiune şi un eventual eşec al lor în faţa noastră le-ar reduce foarte mult şansele de a mai prinde un loc în play-off. Este pentru ei ultima şansă. Pentru noi un succes la Timişoara ar însemna că am avut un parcurs bun în prima parte a sezonului”.

Dincolo de optimismul arătat, Nikolic atrage atenţia asupra adversarului, unul pe care îl consideră extrem de periculos: „În ultimul timp Timişoara a jucat foarte bine, este o echipă puternică în special pe propriul teren, acolo unde a bătut Clujul la aproape 20 de puncte. Să nu uităm că şi la Oradea au pierdut în ultimul sfert după un joc foarte bun”. Sârbul mai spune şi că pentru el este de neînţeles faptul că un jucător poate evolua pentru două echipe diferite într.un tur de campionat: „Pentru mine este o surpriză cum jucătorul Pesic poate juca la două echipe diferite în turul acestui campionat, atât la Cluj, cât şi la Timişoara”, a mai spus Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.