RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pârvulescu: „Lista neagră nu există”

/ 17 decembrie 2010

Preşedintele executiv al gorjenilor spune că nu exită o listă neagră la Pandurii, ci doar o listă cu jucători de care antrenorul Petre Grigoraş s-ar putea dispensa în condiţiile în care îi vor fi aduşi jucătorii ceruţi.

Eugen Pârvulescu a confirmat că pentru unii jucători se încearcă găsirea unor echipe la care să plece în această iarnă: „Se ştiu în mare parte jucătorii care nu vor mai intra în vederile domnului antrenor Petre Grigoraş şi care vor trebui să ne despărţim, sper eu, amiabil. Lista aceea neagră de care se tot vorbeşte nu există pentru că în primul rând stăm să vedem dacă reuşim să aducem pe cineva în locul lor. E adevărat, dorim să ne despărţim de unii jucători, dar pentru toţi aceştia încercăm să le găsim şi echipe”, a declarat preşedintele executiv al gorjenilor.

Fără a fi jucat deloc sub comanda lui Grigoraş, Antohi ar putea deschide lista jucătorilor care nu ar mai fi doriţi de Pandurii, atacantul venit de la Internaţional Curtea de Argeş nefiind însă singur, lui alăturându-i-se alţi doi jucători care au evoluat foarte puţin în acest sezon, Alin Chibulcutean, fostul căpitan al Pandurilor, trecut pe linie moartă de Ionuţ Badea şi ţinut acolo de Grigoraş, şi Adrian Iordache. Nici Stojan Vranjes nu are o situaţie prea clară la Pandurii, în ciuda faptului că pe final de sezon, a profitat de absenţele din lotul gorjenilor şi a prins un loc între titulari la partidele din deplasare cu U Cluj şi Unirea Urziceni, asta după ce debutase din postură de rezervă abia în etapa a XIV-a, în meciul cu FCM Târgu Mureş. Hidişan, jucător talentat, dar extrem de capricios şi fragil, a adunat în acest sezon doar 249 de minute în 7 partide, doar trei ca titular, însă niciuna pe care să o încheie pe teren. Faptul că a jucat foarte puţin, lucru care s-a întâmplat şi în sezonul trecut, l-ar putea recomanda pentru o despărţire de echipa gorjeană în această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.