RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, aproape de Khazar Lankaran

/ 17 decembrie 2010

Fundaşul stânga Alexandre Cardoso este foarte aproape de a părăsi Pandurii în această iarnă, Mircea Rednic dorindu-l foarte mult la Khazar Lankaran.

„Rednic a confirmat faptul că îl vrea pe Cardoso la echipa sa, în Azerbaidjan. El mai are de disputat în acest an două etape cu Lankaran, iar între Crăciun şi Anul Nou ne vom întâlni pentru a discuta detaliile trecerii lui Cardoso la echipa azeră. Vom discuta despre salariul jucătorului precum şi despre felul în care s-ar face acest transfer. Există posibilitatea unui transfer direct al jucătorului, dar şi aceea a unui împrumut pe şase luni cu opţiune de cumpărare în vară”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Gică Miron, impresarul jucătorului.

Dacă va ajunge la Lankaran, Cardoso nu se va simţi deloc singur, Mircea Rednic arătând un interes deosebit pentru jucătorii ce au evoluat în Liga I. În acest moment antrenorul român are la dispoziţie la Lankaran şapte jucători care au evoluat în România, patru dintre aceştia fiind chiar români. Astfel, Rednic i-a luat cu el în Azerbaidjan pe Arbănaş, Adrian Iordache, Doman şi Stelian Stancu, dar şi pe portarul Romanovs, pe care l-a avut elev şi la Dinamo, şi atacanţii Diego Ruiz şi Winston Parks.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Amanda spune:

    EU AMO O CARDOSO ELE É MEU TIOOO HEHEHEHEHEH

    AMANDA CARDOSO

  • abu spune:

    Pleaca tot gratis cum au plecat si la Steaua vreo 4 jucatori?
    Pirvulescu era foarte multumit ca Steaua ne va da toti jucatorii care pleaca de la ei? A venit vreunul?
    Le-a dat Jiji o teapa cum n-au mai vazut! (sau poate nu!!!!!)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.