RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tinerii Pandurilor, sub lupa granzilor

/ 15 decembrie 2010

Mai mulţi jucători de la Pandurii au stârnit interesul echipelor mari din liga I, însă deocamdată nu s-au primit oferte concrete.

“Nu sunt oferte clare, dar sunt destule cluburi care s-au interesat de situaţia jucătorilor noştri. În general e vorba de jucătorii tineri, de Matei, Chiricheş, Pintilii, Viera sau Grecu. Interesul a venit din partea unor echipe din partea superioară a clasamentului, dar la noi este clar, nu vrem să dăm jucători acum. Suntem într-o situaţie destul de grea şi nu vom transfera din jucătorii de bază. Poate doar unul dintre ei să plece, dar asta doar în cazul în care vom avea o ofertă foarte bună, de nerefuzat”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Jucătorul cel mai curtat în acest moment pare a fi Gabi Matei,  acesta fiind  lăudat şi de Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei de tineret. Se pare că în cazul fundaşului dreapta al Pandurilor s-a fixat şi un preţ pentru care el ar putea părăsi totuşi gruparea târgujiană înainte de finalul campionatului, aceasta fiind de circa 800.000 de euro, sumă sub care oficialii Pandurilor nu sunt dispuşi să discute.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.