RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, alături de Diego în meciuri caritabile în Brazilia

/ 12 decembrie 2010

Plecat în vacanţă în Brazilia fără a cunoaşte exact care-i va fi viitorul fotbalistic, dacă va continua sau nu alături de Pandurii în partea a doua a campionatului, Alexandre Cardoso are ceva propuneri din ţara natală, însă nu pentru un eventual transfer, ci pentru a participa la câteva meciuri organizate în scop caritabil.

Cel care i-a făcut invitaţia este fostul mijlocaş al Pandurilor, Tiago Tremonti, care s-a transferat în vară în Brazilia, la echipa Guarantigueta din Serie B. “Ţin mereu legătura cu Tiago. Am fost coleg cu el şi în Brazilia, la Comercial SP, şi în România, la Pandurii, aşa că între noi este o prietenie mai veche. M-a sunat înainte de a intra în vacanţă să mă anunţe că mă aşteaptă să joc în două meciuri în care vrea să strângă fonduri pentru copii săraci. Mi-a spus că va mai participa la aceste acţiuni şi Diego, atacantul care a jucat la Werder Bremen şi Juventus şi acum este la Wolfsburg. Suntem din acelaşi judeţ şi am mai participat la astfel de acţiuni împreună”, a declarat Cardoso pentru www.sportingorj.ro.

Situaţia neclară a lui Cardoso, care ar putea părăsi echipa gorjeană în această iarnă în cazul în care clubul va primi o ofertă pentru brazilian, îl face pe acesta să nu fie foarte sigur pe participarea sa la acţiunile iniţiate de Tiago: “Nu sunt sigur că voi putea să onorez aceste invitaţii. E o vacanţă în care vreau să stau cât mai mult cu familia, pe care o văd destul de rar în restul anului, dar este posibil să fiu nevoit să negociez un nou contract. Oricum, voi încerca să fiu prezent măcar la unul dintre aceste meciuri pentru că îmi face mare plăcere să ajut oamenii şi să fiu în acelaşi timp alături de prietenii mei”, a mai declarat Cardoso.

După trei ani petrecuţi la Pandurii, Cardoso ar putea părăsi în această iarnă echipa gorjeană, lucru confirmat de jucător şi de impresarul său după ce acesta din urmă a avut o discuţie cu preşedintele Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.