RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie scontată pentru Energia Rovinari

/ 11 decembrie 2010

Energia n-a avut emoţii în întâlnirea cu CSU Cuadripol Braşov, meci câştigat de echipa gorjeană cu scorul de 96-64 (21-21, 30-11, 22-18, 23-14).

Partida a început neaşteptat de echilibrat, oaspeţii profitând la maxim de lipsa de concentrare a elevilor lui Slobodan Nikolic în faza de atac şi de o apărare aproximativă practicată de baschetbaliştii Energiei în primele 10 minute de joc. După 21-21 în primul sfert, situaţia s-a schimbat şi echipa gorjeană a dominat clar celelalte trei sferturi, impunându-se clar la finalul partidei, însă ofensiva nu a fost suficient de precisă pentru a putea trece de bariera celor 100 de puncte cerută de antrenor pentru a mulţumi tribunele, mai puţin pline de această dată.

Slobodan Nikolic l-a menajat pe Darby considerând că acesta va avea o misiune dificilă în ultima etapă a turului, atunci când Energia vizează un nou succes în deplasare, unul care să-i netezească drumul spre play-off. În schimb, în echipa gorjeană au prins minute bune în teren jucători precum Kalanj, Oluic, Gliga, Alionescu sau Bratoloveanu, jucători care au prins până acum puţine ocazii de a evolua. Dacă Energia şi-a trimis pe parchet toţi jucătorii înscrişi pe foaia de joc, echipa braşoveană, care nu a deplasat la Târgu Jiu decât zece jucători, a folosit doar şase dintre aceştia, Paliciuc, Codin şi Tatu jucând câte 40 de minute în vreme ce Buruiană a adunat 10 minute de joc în calitate de rezervă pentru Bubanja şi Andrieş.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.