RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş: „Nu putem pleca, avem de îndeplinit un obiectiv”

/ 10 decembrie 2010

Vlad Chiricheş şi Gabi Matei au fost din nou luaţi în vizor de presa sportivă centrală, cei doi făcând acum obiectul unei tranzacţii cu Dinamo, cei doi fiind acum incluşi în protocolul dintre cele două cluburi cu privire la o datorie pe care gorjenii ar avea-o la dinamovişti.

Conducerea Pandurilor spune însă că nu sunt decât simple speculaţii şi discuţii pe tema unui protocol care deja nu mai există: „Acum se spune că îl vor şi pe Matei? Poate mâine îi cer şi pe Brâncuşi, Tudor Vladimirescu şi pe Ecaterina Teodoriu. Şi tot noi am mai rămâne datori”, a comentat directorul sportiv Robert Bălăeţ articolul apărut în Prosport.

Înainte de plecarea în vacanţă, Vlad Chiricheş nu ştia nimic despre vreun interes al dinamoviştilor sau al altei echipe: „Eu nu ştiu nimic, ce am aflat a fost din presă. Nu m-a sunat nimeni să-mi spună. Eu ştiu că sunt al echipei Pandurii, conducerea ştie mai multe. Domn profesor a spus că nu putem pleca pentru că avem de îndeplinit un obiectiv”, a declarat fundaşul Pandurilor.

Chiricheş nu a negat însă faptul că îşi doreşte ca pe viitor să evolueze şi pentru o echipă care să aibe obiective mai mari decât Pandurii: „Eu mi-aş dori să plec la o echipă mai mare să lupt pentru titlu, o cupă europeană, dar acum sunt aici şi trebuie să ne îndeplinim obiectivul”.

În legătură cu situaţia Pandurilor, Chiricheş a declarat că lucrurile nu stau foarte rău, iar pregătirea de iarnă va fi foarte importantă în evoluţia echipei în partea a doua a campionatului: „Suntem aproape de restul plutonului, nu este o distanţă mare faţă de locurile liniştite. Nu sunt sărbători foarte negre. Totuşi este loc retrogradabil. O să facem pregătirea de iarnă şi o să fim mult mai buni la anul”, a mai spus jucătorul care a trecut şi prin curtea celor de la Benfica Lisabona, acolo unde a fost antrenat de spaniolul Antonio Camacho.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • vladut spune:

    Balaet asta se baga in seama prea mult,aia doi se duc la Dinamo clar.asta e cel mai mare pervers de la echipa numai de imbirliga pe acolo si umbla cu minciuni.de cind e laechipa asta totul merge numai rau.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.