RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Popa ar dori să lucreze din nou cu Ionuţ Badea

/ 9 decembrie 2010

Titular în toate meciurile da campionat în care Pandurii l-au avut antrenor pe Ionuţ Badea şi doar rezervă după ce Mingote a prins poarta gorjenilor după meciul de cupă cu Universitatea Craiova, Marius Popa şi-ar dori să lucreze din nou cu fostul său antrenor, acum la Universitatea Cluj.

Marius Popa a declarat pentru www.sportingorj.ro că n-ar spune nu unei oferte din partea echipei ardelene: „Deocamdată nu pot să spun nimic, eu nu am vorbit cu nimeni de acolo, dar dacă ar fi un interes al celor de acolo pentru mine şi cluburile se vor înţelege, eu nu voi zice nu. Nu zic că la Pandurii nu mă simt bine, dar am lucrat mult timp cu Ionuţ Badea şi ne-am înţeles foarte bine aşa că mi-aş dori să lucrăm din nou împreună. Dacă mă vrea. Dacă nu, voi rămâne la Pandurii, nu e nicio problemă”.

Marius Popa a sosit la Târgu Jiu în această vară împreună cu Ionuţ Badea făcând parte din „contingentul Internaţional”. Popa a jucat 12 meciuri în Liga I pentru Pandurii adunând în întreaga carieră 188 de meciuri în Liga I şi două meciuri în tricoul primei reprezentative, în 2008 apărând poarta României în partidele cu Rusia şi Muntenegru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.