RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Două stagii de pregătire pentru Pandurii în această iarnă

/ 8 decembrie 2010

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, împreună cu antrenorul principal, Petre Grigoraş, au stabilit programul de pregătire al echipei gorjene pentru perioada 6 ianuarie – 19 februarie.

Echipa gorjeană va trece prin furcile caudine ale celor două stagii de pregătire gândite de Grigoraş, unul montan, pe care-l vor efectua în ţară, şi unul în Antalya. „Reunirea lotului va avea loc pe data de 6 ianuarie la Tg-Jiu, iar pe 7 şi 8 vom efectua vizita medicală la Craiova, respectiv Tg-Jiu. Apoi, pe data de 10 ianuarie, vom demara primul stagiu de pregătire centralizat, care va dura până pe 22 ianuarie în Poiana Braşov la stabilimentul Piatra Mare. După aceea ne vom reîntoarce la Tg-Jiu, acolo unde vom rămâne până pe 27, iar pe data de 28 ianuarie vom pleca în Antalya. Cel de al doilea stagiu de pregătire va dura până pe 10 februarie”, a declarat Eugen Pârvulescu. Acesta a mai adăugat că după revenirea la Târgu Jiu, Pandurii vor încerca să mai dispute un joc amical vederea pregătirii debutului de sezon, programat pentru data de 19 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.