RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: “Vreau o echipă mult mai ofensivă şi mai spectaculoasă”

/ 4 decembrie 2010

Chiar dacă sub bagheta sa Pandurii a devenit o altfel de echipă, mult mai ofensivă şi cu mai multe realizări atât la capitolul golurilor marcate cât şi la cel al punctelor acumulate, Grigoraş îşi doreşte mai mult la Târgu Jiu.

Tehnicianul Pandurilor spune că îşi doreşte  ca echipa sa să ofere spectacol ofensiv, dar pentru acest lucru mai are nevoie de întăriri în iarnă: “Vreau ca echipa Pandurii să scape de handicapul ăsta de a fi echipa cu cele mai puţine goluri marcate, mereu candidată la retrogradare, ci să fie o echipă mult mai ofensivă şi mai spectaculoasă, iar pentru asta avem nevoie de jucători”, a declarat Grigoraş. În acest sens, tehnicianul gorjenilor lansează un apel către conducerea clubului: “Avem nevoie de susţinere în iarnă, în perioada de transferări, e clar că jucătorii de bază trebuie să rămână şi măcar trei-patru jucători trebuie aduşi, jucători peste media celor existenţi în lot”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.