RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, marfă de export pentru Pandurii

/ 3 decembrie 2010

Brazilianul Alexandre Cardoso are mari şanse de a părăsi în această iarnă Pandurii după trei ani petrecuţi la echipa gorjeană, asta în ciuda faptului că fundaşul mai are contract pentru încă doi ani.

„Cardoso este în continuare jucător al Pandurilor. Are un act adiţional prin care şi-a prelungit contractul pentru încă 2 ani, un act înregistrat la federaţie, însă am considerat împreună cu domnul preşedinte Marin Condescu că cel mai bine ar fi ca el să fie vândut în această iarnă. Există deja câteva oferte, dar nu ne grăbim să le acceptăm pentru că sunt convins că vor mai veni şi altele cu siguranţă, situaţia lui urmând a fi rezolvată cel mai probabil în luna ianuarie. Vom analiza atunci toate ofertele şi o vom alege pe cea care va fi convenabilă atât pentru club cât şi pentru jucător.”, a dorit să precizeze pentru www.sportingorj.ro, impresarul lui Cardoso, Gabriel Gică Miron.

De serviciile brazilianului au fost interesaţi cei de la FC Vaslui, în această iarnă fiind posibilă o reînnoire a ofertei, Cardoso fiind o ţintă şi pentru o echipă din Rusia, interesul acestora fiind şi el mai vechi şi chiar confirmat în trecut de preşedintele Marin Condescu. Mai nouă pare a fi intenţia celor de la Lankaran, echipa antrenată de Mircea Rednic, de a-l achiziţiona pe fundaşul Pandurilor, tehnicianul român fiind interesat şi de un alt jucător al echipei gorjene, francezul Nasser Menassel. Mijlocaşul francez este nemulţumit de statutul său la Pandurii şi doreşte să părăsească gruparea gorjeană după cum a declarat antrenorul Petre Grigoraş: “Menassel şi-a exprimat dorinţa de a-şi rezilia contractul cu noi. Nu mă pot opune deciziei unui jucător de genul acesta care nu se simte în apele lui la echipă. L-am trimis la conducători să-şi rezolve problema şi o să mai fie câţiva”, a spus tehnicianul Pandurilor. Acesta a mai afirmat că din retur mai mulţi jucători ai Pandurilor vor fi invitaţi să-şi caute alte formaţii la care să evolueze: “Din iarnă o să tragem linie şi cei care s-au încadrat cât de cât în cerinţele pe care le-am impus vor rămâne, cei care nu, din păcate ne vom despărţi. Cu toată sinceritatea le vom spune înainte de închierea campionatului care e situaţia şi vom încerca să ne despărţim pe cale amiabilă şi să ne vedem fiecare de drumul lui”, a completat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.