RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sediu nou din bani de la UEFA

/ 1 decembrie 2010

Centrul de Copii şi Juniori de la Pandurii Târgu Jiu va beneficia în curând de un nou sediu în imediata apropiere a terenului sintetic din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu, clădirea urmând a cuprinde şi vestiare şi alte anexe ce vor fi utilizate de juniorii echipei gorjene.

Investiţia se va ridica la circa 100.000 de euro şi se va face din fonduri nerambursabile acordate în acest sens de UEFA. Clădirea, care inţial va avea un singur etaj, va găzdui patru vestiare pentru copii, un vestiar pentru arbitrii şi unul pentru observatori, magazie, două bazine de recuperare, două saune şi o sală de masaj precum şi birouri.

Secretarul general al Pandurilor a declarat că speră ca lucrările să se încheie în primăvară, lucrările fiind demarate deja, decamdată fiind la stadiul demolării magaziilor aflate până acum în zona alocată noului sediu: “Am decis să investim în spaţii pentru copii având urgentă nevoie. Suma de 100.000 euro este acordată de UEFA pentru dezvoltarea fotbalului juvenil şi este nerambursabilă. Avem 200 de copii la centru şi nu aveam vestiare la nivelul cerut. Avem speranţa ca lucrările să le finalizăm undeva în jurul lunii aprilie”, a spus Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro


Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.