RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Raskovic, înapoi la Pandurii?

/ 1 decembrie 2010

Milanko Raskovic se află în Târgu Jiu şi nu ar fi exclus ca atacantul ce a plecat în vară de la Pandurii după doi ani petrecuţi la formaţia gorjeană.

Raskovic a semnat în vară o înţelegere cu FC Cucaricki, echipă ce ocupă ultimul loc în prima ligă din Serbia şi pentru care a marcat un gol în zece etape.

Petre Grigoraş spune că-l va accepta la antrenamente pentru a-l vedea la lucru, iar o hotărâre în privinţa opririi sau nu în lot va fi luată după ultimul joc d campionat: “O să vedem care este situaţia lui. Nu pot să spun dacă va rămâne. Ştiu că a fost aici, a jucat la Pandurii şi în ultima vreme a evoluat la o echipă din Serbia. Să-l văd în aceste două săptămâni până se termină campionatul şi apoi voi lua o decizie. M-am gândit şi eu că mai avem în lot un atacant care nu prea dă goluri, pe Jaka Stromajer, şi nu cred că e nevoie de încă unul. Eu am nevoie de jucători care au foame de gol. De asta şi spun că nu ştiu dacă va rămâne”, a declarat tehnicianul Pandurilor pentru Radio Omega.

În două sezoane petrecute de Raskovic la Pandurii, atacantul trecut şi prin curtea celor de la Steaua Roşie Belgrad a jucat 45 de jocuri în Liga I reuşind să-şi treacă în cont doar patru goluri, trei în sezonul 2008-2009 şi unul singur în campionatul trecut.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.