RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Voiculeţ şi Hidişan cu Unirea Urziceni

/ 1 decembrie 2010

Pandurii încep returul având probleme de lot, Petre Grigoraş fiind nevoit să abordeze meciul cu Unirea Urziceni fără doi dintre titularii din meciul disputat la Vaslui.

Claudiu Voiculeţ, unul dintre cei mai în formă jucători ai Pandurilor, golgheter al echipei cu patru goluri marcate în acest sezon, a încasat la Vaslui cel de-al patrulea cartonaş galben şi este suspendat pentru meciul pe care gorjenii îl au în deplasare în compania celor de la Unirea Urziceni.

Florin Hidişan va rata şi el meciul cu Unirea, dar şi pe cel cu Oţelul, după ce are din nou probleme musculare. Folosit 45 de minute la Vaslui, Hidişan s-a ales cu o ruptură musculară, fapt ce-l dezamăgeşte pe Petre Grigoraş, care lasă să se înţeleagă că problemele mijlocaşului Pandurilor nu sunt doar de ordin medical: “Hidişan e lovit şi la picior şi la cap…”, a declarat tehnicianul gorjenilor întrebat fiind de soarta lui Hidişan.

O veste bună pentru gorjeni este revenirea lui Cosmin Băcilă, jucător care a absentat la Vaslui din cauza cumulului de cartonaşe galbene, Băcilă fiind alături de Matei şi Pintilii cei mai folosiţi jucători din lotul Pandurilor, cei trei lipsind doar câte un joc din cauza suspendărilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.