RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Oboseală mentală la Energia

/ 29 noiembrie 2010

Insuccesul Energiei în faţa celor de la BC Mureş Târgu Mureş a fost pus de antrenorul Slobodan Nikolic şi pe seama unei stări de oboseală acumulată de jucătorii echipei gorjene, oboseală de care se teme şi înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Tehnicianul Energiei nu-şi explică această stare de oboseală din rândul elevilor săi atâta vreme cât el susţine că pentru a evita acest lucru a redus numărul antrenamentelor: „Pentru noi urmează un meci foarte greu la Mediaş, dar pentru mine este o problemă pentru că jucătorii arată foarte obosiţi. Nu ştiu care este motivul acestei oboseli, în ultimele două săptămâni chiar s-au schimbat antrenamentele, nu mai avem două antrenamente pe zi ci doar câte unul, ci le spun tot timpul că oboseala este în primul rând mentală şi de acolo pleacă şi cea fizică”, a declarat Slobodan Nikolic.

Înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, Energia Rovinari ocupă locul 7 în clasamentul Diviziei A de baschet masculin, însă poate fi devansată de CSU Atlassib Sibiu, care are un meci mai puţin disputat, şi de CSM Oradea, care are două restanţe.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.