RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Szalkay József: “Am făcut un pas foarte important spre primul loc la finalul turului”

/ 28 noiembrie 2010

Szalkay József, presedintele celor de la BC Mureş, a declarat la finalul partidei câştigate de mureşeni la Târgu Jiu că echipa sa a dominat tactic întâlnirea cu Energia şi speră să facă acelaşi lucru şi cu Asesoft şi Gaz Metan.

“Nu a fost uşor. Ştiam că va fi un meci foarte greu, că echipa din Târgu Jiu este una dintre echipele puternice mai ales acasă. Cred că am dominat acest meci mai ales tactic şi victoria este meritată. Consider că echipa noastră a făcut un pas foarte important spre primul loc la finalul turului. Vom avea două meciuri foarte grele cu Ploieşti şi Mediaş dar cred că acest meci pentru moralul echipei a fost excepţional. Mureşul îşi propune să realizeze obiectivul, clasarea în locurile 1-4, un obiectiv realist dacă ne vor ocoli accidentările, iar echipa va juca cel puţin la acest nivel şi în continuare. Energia are şanse la primele opt, după care în play-off totul este posibil”, a declarat oficialul mureşenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.