RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II au cedat cu 2-0 la Vişina Nouă

/ 28 noiembrie 2010

Tinerii jucători antrenaţi de Gabi Zahiu au cedat în deplasare cu 2-0 (0-0), în faţa celor de la Vişina Nouă.

Fotbaliştii de la Pandurii II au reuşit o primă repriză echilibrată, terminată cu un scor alb, însă au cedat în partea a doua a meciului după ce Nica, fost jucător la Pandurii în urmă cu 5-6 ani, a deschis scorul în minutul 67 dintr-o lovitură de la 11 metri destul de uşor acordată, tot el fiind şi cel care a închis tabela marcând pentru 2-0 în minutul 82.

Etapa următoare, ultima a turului de campionat în Liga a III-a, va programa pentru Pandurii II o întâlnire dificilă în compania celor de la Jiul Rovinari, echipă aflată la egalitate de puncte şi de golaveraj cu liderul CSM Slatina, partida urmând a se disputa la Târgu Jiu, pe terenul sintetic.

Vişina Nouă – Pandurii II Târgu Jiu 2-0 (0-0)

A marcat: Nica (min. 67 şi 82)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 79 Stanciu), Rada, Dăianu, I. Constantin – Bertea, Avramescu, Bugiu (min. 38 Ad. Popescu), Pleaşcă (min. 63 Minciună) – Vlăduţi (min. 74 Fărcăşanu), Nicoloff. Antrenor: Gabi Zahiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • Andrei spune:

    da si nu au avut un sut pe poarta in 90 de minute desi au intanlit ce-a mai proasta defensiva din ultimi ani in liga a 3-a !

    • SSS spune:

      NU stiu cine semneaza articolele acestea dar eu cred ca esti tendentios la adresa cuiva de la Pandurii II sau oricum nu ii ai la suflet.As vrea sa iti adresez o intrebare:De ce dupa meciurile cu Lapusata(deplasare)si Turnu-Magurele(acasa) nu ai postat nici un articol legat de scor,rezultat sau joc?Te gasesti acum dupa infrangere sa iesi repede in fata cu articole negative!!!

  • vali spune:

    rada jucator de perspectiva !

  • Andrei spune:

    da o sa ramana de perspectiva pana la 50 de ani rada ca nu a mai crescut deloc … ba chiar a dat inapoi din ce am vazut la ultimele 3 meciuri , si cam asa este si dupa meciu cu lapusata daca nu intrebam rezultatu nu posta nimeni nimic legat de asta … scrieti de jiu voi o sa vedeti ce poate si jiu vineri… ca prea i-ati unflat si pe aia

  • blablaba spune:

    banica esti cel mai bun portar

  • blablaba spune:

    sunteti cei ma buni ne place de voi

  • alex spune:

    esti cel mai bun banica

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.