RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii republicani A ai Pandurilor atacă primul loc

/ 28 noiembrie 2010

Juniorii republicani A de la Pandurii au câştigat în acest weekend cu 12-2 (5-0) meciul cu Minerul Motru şi se pregăteşte de derby-ul seriei care va avea loc săptămâna viitoare la Râmnicu Vâlcea.

Elevii lui Constantin Andriucă au prestat un joc bun în faţa motrenilor dar gândul le este doar la confruntarea din etapa viitoare: “Băieţii au făcut o partidă reuşită, au marcat multe goluri şi şi-au creat şi alet ocazii de gol, însă important este să reuşim să avem aceeaşi evoluţie şi duminica viitoare la Vâlcea. Vom avea o partidă dificilă contra liderului actual. CSM Vâlcea este la un punct în faţa noastră şi am dori să facem schimb de locuri după acest meci direct”, a declarat Andriucă pentru www.sportingorj.ro.

Unguru a marcat două goluri şi a avut şi o evoluţie remarcată de antrenor, două goluri, ambele de generic TV fiind reuşite şi de căpitanul Petrache. Tot o dublă a reuşit în acest meci şi Breazu, în vreme ce Săulescu, Gavrilescu, Cilică, Cimpuieru şi Novabilschi şi-au trecut în cont câte un gol. Andriucă a început meciul cu Minerul Motru în formula: Rogojină – Drăgoi, Lingurici, Oiţă, Petrache – Frunză, Gavrilescu, Săulescu, Unguru – Vuculescu, Cimpuieru. Au mai intrat în joc pe parcursul meciului Novabilschi, David, Roşianu, Breazu, în vreme ce Popescu şi Frăţilescu au fost rezerve neutilizate.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.