RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari vrea victoria în derby-ul cu Minerul Motru

/ 25 noiembrie 2010

Penultima etapă a turului de campionat aduce un meci important pentru Jiul Rovinari nu doar prin prisma impactului pe care-l poate avea asupra clasamentului, ci şi prin faptul că va întâlni o altă echipă gorjeană.

Derby-ul gorjean al săptămânii este văzut de antrenorul Jiului Rovinari ca o întâlnire foarte echilibrată: „Este un meci foarte greu dat fiind faptul că mereu, la astfel de meciuri, au intervenit şi marile orgolii între echipele gorjene. Vom întâlni o echipă bună, cu mulţi jucători interesanţi, o echipă care arată mult mai bine decât cea pe care o aveau anul trecut. I-am urmărit etapa trecută şi ştiu că vom avea parte de o partidă foarte dificilă”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro. Trofin speră ca jucătorii săi să conştientizeze importanţa acestui meci şi implicaţiile pe care rezultatul acestuia le va avea asupra clasamentului la finalul turului: „Băieţii sunt montaţi şi vrem să jucăm pentru o victorie care ne-ar da posibilitatea de a intra în iarnă pe o poziţie foarte bună. Ştim că dacă nu vom face totul pentru victorie, paşii greşiţi pot duce la o cădere serioasă în clasament, acolo unde de pe locul doi se poate ajunge foarte uşor pe locul şapte”.

Jiul Rovinari a câştigat o singură partidă din ultimele cinci disputate, însă nici n-a mai pierdut de foarte multă vreme, programul turului oferind rovinărenilor multe partide în deplasare, cele patru rezultate de egalitate din ultimele partide fiind înregistrate în deplasare: „În ultima vreme nu am jucat foarte bine, am pierdut unele puncte importante prin egalurile făcute în deplasare, dar nu trebuie uitat faptul că suntem neînvinşi din etapa a doua şi nu am piedut niciun punct pe teren propriu. Sper că vom dovedi la acest meci că am trecut peste această uşoară scădere de formă”, a mai declarat Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.