RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Război pentru podium şi nu numai…

/ 23 noiembrie 2010

Energia va juca miercuri o partidă în devans din etapa a XI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, echipa lui Vasile Stângă având de susţinut un meci deosebit de important în deplasare în compania celor de la UCM Reşiţa.

Reşiţenii sunt pe locul doi în clasament, cu un punct în faţa Energiei, care ocupă locul al treilea, însă echipa care va pierde întâlnirea de mâine va pierde şi locul de pe podium la finele acestui an, etapa a XI-a fiind ultima care se mai dispută în 2010, campionatul urmând a fi întrerupt apoi pentru a face loc pregătirilor echipei naţionale pentru Campionatul Mondial din Suedia.

Situaţia în tabăra echipei gorjene este una destul de agitată după înfrângerea de pe teren propriu în dauna celor de la Ştiinţa Dedeman Bacău, înfrângerea fiind considerată drept o consecinţă a jocului slab prestat nu doar la acest meci, ci şi la alte partide din Liga Naţională. Deşi s-a vorbit despre un ultimatum primit de Vasile Stângă din partea principalului susţinător financiar al echipei, preşedintele Gore Popescu a ţinut să precizeze că lucrurile nu stau chiar aşa: „Nu a fost vorba de un ultimatum, a fost doar o şedinţă la care a participat şi domnul director general Trotea în care acesta a cerut unele explicaţii. Este normal spă se întâmple aşa, dar s-a luat decizia ca discuţiile să fie amânate după acest meci cu UCM Reşiţa. Domnul Stângă a spus că echipa nu are decât două înfrângeri şi că poate scoate un rezultat bun la Reşiţa şi altfel vor decurge discuţiile după acest meci. Toată lumea crede că se poate, eu acum nu ştiu ce să mai cred. Nu că m-ar fi părăsit optimismul, că eu am fost întotdeauna optimist, dar, la cum joacă acum echipa, nu cred că am putea bate. După acest meci vom avea discuţii şi despre situaţia unor jucători. Vom vorbi şi cu antrenorii, dar şi cu jucătorii şi vom vedea ce este de făcut în iarnă. Trebuie să demonstrăm la Reşiţa că suntem o echipă puternică. Acum, dacă o demonstrăm în faţa unei echipe foarte puternice, pot să-şi spele păcatele şi să-şi continue o activitate pe care au început-o destul de bine”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

Partida dintre UCM Reşiţa şi Energia Pandurii Târgu Jiu va avea loc miercuri la Reşiţa, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.