RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Dacă jocul e consistent e imposibil ca la sfârşit fotbalul să nu te răsplătească”

/ 23 noiembrie 2010

Antrenorul Pandurilor nu riscă să facă un pronostic legat de numărul de puncte necesar la finalul sezonului care să asigure echipei gorjene supravieţuirea în Liga I.

Grigoraş spune că acest campionat este unul plin de surprize, care nu permite efectuarea unor astfel de calcule la jumătea drumului: „La cât de multe surprize sunt în campionatul nostru e greu de spus câte puncte ai nevoie pentru a te salva. Acum 10-15 ani puteai să-ţi faci un calcul de la începutul campionatului că dacă ai un anumit număr de puncte eşti salvat. Se pare că de doi-trei ani încoace lucrurile nu se prea potrivesc, aşa că nu trebuie să ne gândim că dacă fac atâtea puncte ne salvăm”, a declarat tehnicianul echipei gorjene. Acesta a mai spus că doar munca susţinută poate aduce rezultatele dorite: „Trebuie să tratezi jocurile foarte serios, să încerci ca jocul echipei să fie unul bun şi consistent, iar dacă jocul e consistent e imposibil ca la sfârşit fotbalul să nu te răsplătească. Atâta timp cât nu respecţi fotbalul, nu respecţi fiecare joc în parte mai devreme sau mai târziu te pedepseşte. Respectându-l este imposibil să nu reuşeşti”, a încheiat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.