RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Dacă îi aducem pe Messi, Cristiano Ronaldo şi Ramos, mă pot lipsi de orice jucător de la Pandurii”

/ 22 noiembrie 2010

Planurile lui MM Stoica în legătură cu Gabi Matei şi Mihai Pintilii vor rămâne la stadiul de dorinţă cel puţin până în vară, spun la unison Marin Condescu şi Petre Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor consideră că echipa gorjeană nu se poate despărţi în această iarnă de jucători exponenţiali precum Matei sau Pintilii, Grigoraş tratând posibilitatea plecării acestor jucători ca pe o glumă: „Sincer, eu am analizat lotul de la Pandurii şi am ajuns la concluzia că mi-aş dori foarte mult 3 jucători. Pe Messi, Cristiano Ronaldo şi Ramos. De aceea o să vorbesc cu domnul Condescu să vad dacă îi va aduce…  Ori dacă mi se va împlini dorinţa, atunci mă pot lipsi de orice jucător de la Pandurii. Revenind la realitate, din punctul meu de vedere, până în vară nu aş fi de acord nu plecarea vreunui jucător, mai ales a unor oameni de bază. Pentru că realitatea este că nu suntem deloc scăpaţi de griji, abia ce am scăpat pentru o etapă de retrogradare, abia ce am început să închegăm o echipă, abia ce am reuşit să obţinem nişte rezultate bune”, a declarat Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor recunoaşte totuşi că nu poate lua el singur deciziile în legătură cu păstrarea jucătorilor: “Cred că, cel puţin până la vară, nu se pune problema să plece Pintilii, Matei sau altcineva. Doar dacă domnul Condescu insistă şi are alte planuri se poate schimba ceva…  Eu sunt doar un simplu antrenor, dar, personal, nu sunt de acord cu plecarea cuiva”. Grigoraş a mai declarat că jucătorii de la Pandurii nu ar trebui să plece acum pentru că mai au nevoie de meciuri în care să confirme şi să crească în valoare.

Preşedintele Pandurilor a confirmat faptul că până la vară nu va da drumul niciunui jucător de care Grigoraş are nevoie: “Nu pleacă nimeni. Fără nici un fel de probleme”, a declarat Condescu. Acesta a mai precizat că are o obligaţie morală faţă de tehnicianul căruia i-a oferit un contract de durată care are în interiorul său şi un obiectiv de performanţă: “Ce rost ar avea să mai investim în surprafaţa de joc şi în stadion? I-am oferit lui Grigoraş un contract pe trei ani pentru că vrem să facem echipă la Târgu Jiu. La anul avem alte obiective, vrem să jucăm în cupele europene”, a mai spus Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.