RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marin Condescu: „E o victorie muncită, dar puteam pleca şi învinşi”

/ 21 noiembrie 2010

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a declarat la finalul meciului câştigat greu de gorjeni cu 2-1 în faţa celor de la FC Braşov cu un gol marcat în prelungiri, că jucătorii sunt vinovaţi făcânddu-şi viaţa grea prin atitudinea din prima repriză.

Condescu a mai declarat că dacă jucătorii echipei sale ar fi fructificat ocaziile avute în prima parte a partidei, nici nu mai apăreau discuţiile legate de arbitraj: „Acesta e fotbalul. Mă bucur că am câştigat trei puncte. Arbitrajul a fost în nota obişnuită a arbitrajului românesc. Nu sunt vinovaţi arbitrii, de vină suntem noi că am avut în prima repriză ocazia să valorificăm mai multe ocazii şi să ne desprindem să ne facem meciul uşor dar n-am făcut acest lucru. Deci nu arbitrajul este cel vinovat la meciul de astăzi, ci echipa noastră care putea din prima repriză să rezolve meciul acesta. Dar e bine că s-a terminat cu bine şi s-a rezolvat şi în minutul 90. E o victorie muncită dar puteam pleca şi învinşi datorită atitudinii din prima repriză”, a declarat preşedintele grupării târgujiene după meciul susţinut la Drobeta Turnu Severin în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.

După această etapă, Pandurii au trecut deasupra liniei retrogradării, acolo unde a mai fost o singură dată în această stagiune, după prima etapă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.