RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar egal pentru Jiul Rovinari în deplasare cu Triumf Bârca

/ 21 noiembrie 2010

Jiul Rovinari n-a reuşit să se întoarcă învingătoare din deplasarea de la Calafat, acolo unde au jucat în compania celor de la Triumf Bârca, însă au rămas neînvinşi din etapa a doua.

Echipa rovinăreană a terminat la egalitate, scor 0-0, cu ultima clasată, fapt care-l nemulţumeşte pe antrenorul Cătălin Trofin: „Sunt dezamăgit de acest meci. Am jucat foarte salb. Parcă eram legaţi de picioare. E jenant să nu poţi să baţi o echipă făcută de 10 zile dintr-o formaţie care nu avea decât trei puncte şi una din liga a IV-a sau a V-a. Nici nu ştiu ce să mai zic… Măcar de ne încurcam de o echipă mai bună. Am avut o situaţie asemănătoare cu cea de la Pandurii, dar, din păcate, noi n-am reuşit să învingem până la urmă. Şi eu zic că a fost prea multă încredere înaintea acestui meci. Jucătorii au crezut că pot câştiga acest meci uşor, iar fotbalul te pedepseşte dacă nu-l joci cu seriozitate şi concentrare. Îmi pusesem mari speranţe în acest meci şi în trei puncte la adevăr care ar fi însemnat foarte mult pentru noi”, a declarat tehnicianul Jiului pentru www.sportingorj.ro.

Chiar şi în condiţiile în care echipa a jucat destul de slab, Jiul Rovinari putea să se întoracă cu toate punctele însă Şoşoi şi Meliţă au ratat două ocazii importante. Şoşoi a ratat o ocazie bună după ce a scăpat singur spre poarta adversarului, în vreme ce Meliţă a şters cu capul în 2 metri o minge care s-a scurs pe lângă poartă în loc să pună fruntea şi să înscrie.

La meciul cu Triumf Bârca, antrenorul Jiului nu a putut conta pe o serie de jucători din cauza suspendărilor, Cătălin Trofin fiind extrem de supărat după ce şi la acest joc a avut un jucător eliminat: „Au contat foarte mult şi absenţele din echipa noastră. Au lipsit Fotescu, Stoian şi Popescu, iar absenţa lui Fotescu a contat enorm. Este un jucător de bază pentru noi, un jucător cerebral, care poate tranşa un meci prin evoluţia sau execuţiile sale. Ca un făcut, şi la acest meci am avut un eliminat, Daviţoiu a luat două galbene la interval de trei minute şi a lăsat echipa în zece în minutul 70. Este păcat pentru că Daviţoiu se integrase bine, şi-a câştigat un loc în prima garnitură şi a avut evoluţii în creşetere în ultimele etape”.

În acest tur de campionat, Jiul Rovinari mai are de disputat două partide, ambele cu echipe gorjene, Minerul Motru şi Pandurii II Târgu Jiu: „Ca să ne menţinem în obiectiv suntem obligaţi să învingem etapa viitoare pe Minerul Motru şi apoi vom vedea ce reuşim să scoatem din deplasarea de la Pandurii II”, a mai declarat Cătălin Trofin. Înaintea acestor ultime două runde, echipa rovinăreană ocupă locul doi în clasament, la trei puncte în spatele liderului CSM Slatina, însă această echipă va sta în runda următoare.

Triumf Bârca – Jiul Rovinari 0-0 (0-0)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Văcaru – Tudorache, Apostol (min. 65 R. Rădoi), Vulpe, Daviţoiu – Meliţă (min. 90 Berescu), Şoşoi. Antrenor: Cătălin Trofin.

Cartonaş roşu: Daviţoiu (min. 70)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.