RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari vrea să-şi consolideze poziţia a doua

/ 19 noiembrie 2010

Jiul Rovinari va închide etapa a XIII-a a seriei a IV-a din Liga a III-a, trupa lui Cătălin Trofin urmând a evolua în deplasare, la Calafat, în compania celor de la Triumf Bârca.

Rovinărenii vizează o nouă victorie, care să le consolideze poziţa secundă din clasament şi să le dea posibilitatea ca în penultima etapă să atace din nou poziţia de lider al seriei, CSM Slatina fiind nevoită să stea etapa viitoare.

“Chiar dacă întâlnim ultima clasată, sunt sigur că nu vom avea un joc uşor. Din câte am înţeles la Triumf Bârca a fost un fel de fuziune, vor juca de acum la Calafat, au primit vreo 10 jucători noi din care şase au jucat deja în etapa trecută şi n-au făcut-o rău. Au ambiţii mari, au fost preluaţi de Primăria din Calafat, au primit şi salarii, aşa că ne aşteptăm la o emulaţie în tabăra adversarului, dar noi mergem ca favoriţi şi ne dorim o nouă victorie”, a declarat antrenorul Cătălin Trofin despre mişcările din ultima vreme din tabăra adversarului. Tehnicianul rovinărean spune că îşi doreşte victoria la Calafat pentru a nu da cu piciorul unei munci bune depuse în acest tur de campionat: “Ar fi păcat de toată munca noastră de până acum. Ne-am descurcat cu echipele importante din serie şi ar fi păcat să ne încurcăm acum. În continuare spun, obiectivul meu este să terminăm turul pe primul loc în serie”.

După ce Triumf Bârca a câştigat sigurele puncte tocmai în faţa celor de la Pandurii II Târgu Jiu, producând probabil cea mai mare surpriză a seriei, Cătălin Trofin spune că va “sufla şi-n iaurt” pentru a nu se trezi într-o situaţie asemănătoare: “Tratăm meciul serios pentru că ştim că pot să apară surprize, aşa cum s-a întâmplat cu Pandurii II, echipă care a pierdut la Bârca. Am înţeles că terenul de la Calafat este unul bun, care poate fi un avantaj pentru noi”.

Cătălin Trofin a fost vineri prezent la meciul de la Motru pentru a urmări la lucru şi adversarul din etapa următoare, când la Rovinari, Jiul va primi vizita celor de la Minerul Motru, meciul dintre Minerul Motru şi Vişina Nouă terminându-se la egalitate, scor 1-1, după ce oaspeţii au deschis scorul prin Turcin în minutul 25, după pauză Ceauşu a reuşit să egaleze în minutul 65.

Iată şi celelalte rezultate înregistrate în această etapă în seria a IV-a a Ligii a III-a: Pandurii II Târgu Jiu – Dunărea Turris Turnu Măgurele 2-0 (goluri marcate de Siminic şi Nicoloff), Minerul Mătăsari – CSM Slatina 0-0, Prometeu Craiova – Ghecon Lăpuşata 2-0 şi FC Caracal – FC Piatra Olt 2-2.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.