RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea victoria: “Nu mai merge cu jumătăţi de măsură”

/ 18 noiembrie 2010

Partida de vineri dintre Pandurii şi FC Braşov are caracterul unei întâlniri de şase puncte, ambele echipe fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării, fapt ce-l face pe Grigoraş să nu i-a în calcul altceva decât victoria echipei sale.

Tehnicianul echipei gorjene nu vrea ca Pandurii să risipească punctele câştigate în deplasările din Giuleşti şi Alba Iulia: “Sper că au conştientizat dificultatea şi importanţa acestui meci, iar rezultatul care ne poate linişti este doar victoria. Din păcate de data asta orice alt rezultant nu ne mai poate mulţumi. Nu mai merge cu jumătăţi de măsură. Nu ne mai putem mulţumi cu un punct. Nu ar fi chiar o catastrofă, dar ar fi un rezultat foarte negativ, care ne-ar afecta în viitor. Munca pe care am făcut-o cu Rapid, cu U Cluj, aceste puncte aduse din deplasare s-ar duce foarte uşor pe apa Sâmbetei printr-un rezultat negativ. Sper din tot sufletul să nu se întâmple. Să fim optimişti, dar cu o bucurie ponderată vis-à-vis de echipă şi de jocul ei”, a declarat Grigoraş.

Meciul dintre Pandurii şi FC Braşov, care contează pentru etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa vineri, cu începere de la ora 14:00, pe Stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin, va fi arbitrat de o brigadă condusă de Mihai Prodan, care va fi aşutat de Octavian Şovre şi Ioan Onicaş, şi va fi transmis în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.