RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, cu gândul doar la meciul cu Braşovul

/ 18 noiembrie 2010

După ce a cerut presei să nu menţină în jurul echipei o atmosferă prea optimistă, antrenorul Pandurilor spune despre meciul cu Braşovul că este unul la care s-a gândit încă de la sfârşitul partidei de la Alba Iulia ca la unul cu o încărcătură extrem de mare.

Grigoraş a declarat că punctele obţinute în deplasările precedente nu valorează foarte mult atâta vreme cât aproape toate contracandidatele au făcut rezultate favorabile în ultima etapă: „Multe felicitări pentru meciul cu U Cluj nici nu le-am transmis la jucători pentru că imediat după jocul cu Cluj mă gândeam la partida cu Braşov una foarte importantă pentru noi. Din păcate nici rezultatele din etapa trecută nu ne-au ajutat, din contră toate au fost împotriva noastră aşa că nu ne putem declara mulţumiţi. E un meci important, cu încărăcătură foarte mare”, a spus tehnicianul echipei târgujiene. Acesta consideră drept foarte important meciul de vineri cu FC Braşov datorită fatului că un eventual succes al Pandurilor ar putea aşeza echipa gorjeană pe o poziţie mai comodă în clasament înaintea ultimei etape a turului, cu un moral mult mai bun pentru partidele care mai sunt de disputat în acest an.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.