RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cele patru porunci ale lui Nikolic

/ 18 noiembrie 2010

Antrenorul Slobodan Nikolic a analizat jocul echipei după eşecurile înregistrate la Sibiu şi Oradea şi a alcătuit o listă cu patru condiţii care, îndeplinite de elevii săi, ar putea aduce victoria Energiei în partida cu Asesoft Ploieşti de sâmbătă.

Cele patru porunci ale lui Nikolic către elevii săi ar fi următoarele:

1. Jucăm bine, avem rezultate bune, dar putem să jucăm şi mai bine
2. Toată lumea trebuie să-şi vadă propriile greşeli
3. Lăsaţi orgoliile acasă
4. Jucaţi în echipă

„Sunt patru puncte care sunt esenţiale pentru echipă în momentul de faţă”, a declarat antrenorul sârb, care consideră însă că nu este vorba de egoism, ci doar de simplul fapt că, uneori, Energia nu evoluează ca o echipă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • kb24 spune:

    la 2 …nu e toti au dreptu sa faca greseli :-??

    • Am preferat sa pun traducerea facuta de translator, care e unul dintre jucatori. Probabil asta le-a cerut şi nu a stiu sa scrie (antrenorul a recunoscut ca-si gaseste greu cuvintele in engleza). Sa speram totusi ca jucatorii au inteles ce vrea exact antrenorul, chiar daca noi avem ceva dubii! Traducerea si adaptarea mea ar fi ceva de genul: „Oricine poate face greseli” cu continuarea nescrisa: „Nimeni nu-i va lua capul pentru asta”.

  • done spune:

    Foarte tare!!… Invataturile lui Nikolic catre elevii sai 🙂 Am fost unul dintre cei care nu am crezut ca dl. Nikolic va face mare treaba pe aici si imi pare bine ca m-am inselat.

  • alecu spune:

    eu cred ca nu te-ai inselat

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.