RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă e optimist înaintea meciului cu băcăuanii: “Suntem în urcare”

/ 16 noiembrie 2010

Jocul bun prestat de Energia la Satu Mare, acolo unde s-a impus cu scorul de 34-30, îl face pe antrenorul Vasile Stângă să creadă că victoria nu poate scăpa echipei sale în confruntarea cu Ştiinţa Dedeman Bacău.

“Echipa traversează o perioadă bună, suntem în urcare. Băieţii au jucat foarte bine la Satu Mare, au jucat ca o echipă. S-a văzut mobilizare, concentrare, a fost un meci bun şi sper să-l repetăm. Dacă-l repetăm nu avem cum să pierdem acasă”, a declarat tehnicianul Energiei. Stângă nu neglijează însă adversarul, unul puternic şi cu ambiţii ,ari şi în acest sezon: “Bacăul este o echipă cu valori individuale, are un obiectiv de performanţă, din câte am înţeles chiar câştigarea Challenge Cup şi clasarea în primele cinci ale campionatului, deci este o echipă cu pretenţii şi un buget mai mare ca al nostru”, a adăugat antrenorul echipei gorjene. Acesta se gândeşte să termine anul pe primul loc în Liga Naţională cu Energia, iar pentru acest lucru este nevoie de două victorii în cele două meciuri pe care gorjenii le vor mai disputa în 2010, ultimele două etape ale turului, când vor întâlni pe CSM Bucureşti şi HCM Constanţa, fiind reprogramate de federaţie pentru luna februarie a anului viitor: “Trebuie să batem Bacăul, iar meciul cu Reşiţa îl vom trata ca pe unul foarte special. Va fi un joc, zic eu, foarte echilibrat. Deci dacă batem Bacăul şi facem un meci foarte bun la Reşiţa, unde putem chiar să câştigăm, terminăm pe locul 1”, a mai declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.