RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: “S-a dus presiunea, s-a desfăcut cauciucul şi a ieşit aerul”

/ 16 noiembrie 2010

Energia are misiune grea miercuri în Liga Naţională, etapa a X-a programându-i o întâlnire cu Ştiinţa Dedeman Bacău, însă antrenorul Vasile Stângă vede o creştere în jocul echipei şi nu crede că gorjenii ar putea pierde acest meci pe teren propriu.

“E foarte greu. Întotdeauna meciurile cu Bacău au fost grele. Anul trecut am câştigat ambele meciuri, sperăm şi anul acesta să repetăm figura. Trebuie tratat meciul foarte serios pentru că Bacăul este în urcare de formă sportivă, noi la fel. Va fi un meci interesant”, a declarat Vasile Stângă despre meciul pe care gorjenii îl dispută miercuri în devans, băcăuanii având programat la sfârşitul săptămânii. Tehnicianul Energiei consideră că echipa gorjeană nu are de ce să evolueze sub presiune referindu-se şi la discuţiile contradictorii avute cu cei din conducerea clubului nu cu mult timp în urmă: “E mai mare presiunea pe ei că ei joacă în deplasare. Nu are de ce să fie presiune pe noi, s-a dus presiunea, s-a desfăcut cauciucul şi a ieşit aerul. Deocamdată nu s-au rezolvat problemele cu banii, dar băieţii sunt liniştiţi. Deocamdată. Principala problemă a noastră e jocul de mâine”, a mai spus Vasile Stângă.
Partida dintre Energia şi Ştiinţa Dedeman Bacău se va disputa miercuri la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.