RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea să fie sărbătorit pe teren, nu în vestiar

/ 15 noiembrie 2010

Petre Grigoraş a împlinit astăzi 46 de ani, iar dacă mulţi sunt cei care fac din ziua lor de naştere sărbătoare, tehnicianul Pandurilor se află printre cei care nu se bucură odată cu trecerea anilor şi preferă să se bucure la victoriile echipei sale.

Sărbătorit în vestiar, acolo unde a primit din partea jucătorilor un tort ornat cu două porţi, jucători şi inscriţionat cu mesajul „46 – La mulţi ani, Grig!” şi un tricou al Pandurilor cu numărul 46, Grigoraş a fost aşteptat şi de câţiva suporteri la capătul tunelului la ieşirea echipei la antrenament pentru a fi felicitat cu ocazia zilei de naştere. Tehnicianul Pandurilor le-a mulţumit, dar a ţinut să le spună acestora că un cadou de care s-ar bucura cu adevărat ar fi victoria în meciul cu FC Braşov: „Nu ştiu alţii cum sunt, dar pentru mine e cea mai tristă zi. Cum să mă bucur că am mai îmbătrânit cu un an? Să se bucure alţii. Eu mă bucur vineri dacă batem Braşovul”, a spus Grigoraş. Şi Claudiu Voiculeţ consideră mai potrivit un cadou pe teren şi regretă că nu i l-au putut oferi chiar înaintea zilei de naştere: “Sper să-i facem vineri un cadou, dar era bine să fi câştigat şi la Alba Iulia. Aşa îi făceam un cadou extraordinar”, a declarat mijlocaşul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.